Meubelen gevonden in Haarlem

Meubelen en meubels in alle beschikbare stijlen. Haarlem online vindt voor u de meubelwinkels in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 10 bedrijven in de rubriek meubelen beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 3 bedrijven in de branche meubelen. De gemiddelde beoordeling van alle meubelen in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie.

  • 1 gebaseerd op 1 reviews

    Fabriekmeubels.nl zorgt voor een doorbraak in de woonwereld. Het concept is nieuw en toekomstgericht. Wij hebben voor de woninginrichting een ongebruikelijke en inspirerende website laten maken waarbij u vanuit een virtuele showroom eenvoudig uw eigen interieur kunt samenstellen.

  • 1 gebaseerd op 1 reviews

    Bij de-bankenfabriek kunt u kiezen uit moderne zitbanken en landelijke zitbanken. Deze betaalbare zitbanken kunt u online samenstellen met keuze uit meer dan 60 stoffen. Tevens kunt u kiezen uit vier verschillende kleuren poten. Of u nu een losse hoesbank of een vaste stoffering bank wilt, alles is mogelijk bij de-bankenfabriek.

  • De Oprechte Veiling te Haarlem, voormalig Notarishuis, veilt al sinds 1914 inboedels en behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van Nederland. Mooie en bijzondere meubels en antiek.

  • 1 gebaseerd op 1 reviews

    Trendy en tijdloos, topkwaliteit en toch een scherpe prijs. Het meubel concept van Happy@Home brengt met regelmaat vernieuwende collecties op de markt. Ook interieuradvies!

  • Ontwerp je eigen stoel bij de eetstoelenfabriek! Eetstoelenfabriek.nl helpt iedereen die op zoek is naar dé perfecte eetstoel. Uniek is de configurator waarbij de eetstoel zowel in stof als in leder kan worden samengesteld.

  • Sinds 1974 gevestigd in het centrum van Haarlem, vlakbij de Nieuwe Raaks. U kunt bij ons terecht voor de gehele inrichting van uw huis of bedrijf, zowel modern als klassiek.

  • Een ruim aanbod aan betaalbare design meubels, slaapbanken en lounge banken. Urban-Living in Haarlem is uw vertrouwde leverancier.

  • Onze meubelzaak Haarlem is zeer centraal gelegen aan de Gierstraat. Met een winkeloppervlakte van meer dan 500m2 is een groot aantal meubelen uit het assortiment te bezichtigen. Bent u in Haarlem dan kan een bezoek aan Bright Living zeker niet ontbreken!

  • Welkom bij Homestore Haarlem, een trendy woonwinkel met stijl, klasse en originaliteit in het hart van Haarlem. Bij ons vind je unieke meubels voor verrassend lage prijzen en onze winkelloft van 400m2 is een ideale plek om wooninspiratie op te doen.

  • 1 gebaseerd op 1 reviews

    Toe aan een nieuw interieur? Bezoek Houtmijn. Veel industriële meubels van mangohout met staal. Breng sfeer in huis met houten meubelen.

  • De eerste stap is het uitkiezen van de bank. Onder onze banken staan alle basismodellen met afbeeldingen van de banken in alle mogelijke maten, met verschillende stoffen en diverse pootjes. Hierbij staat een prijsindicatie van de bank in die vorm en met die maten.