Happy at Home - Maak van je huis een Happy Home

Happy at Home
Spaarneweg 61
2142 EP Cruquius
023 - 52 95 253

Een complete woonkamer smaakvol inrichten kan soms een opgave zijn als u alle meubelen apart bij elkaar moet zoeken. Happy Home heeft daarom speciaal voor u de mooiste complete woonkamers samengesteld, zodat u snel en gemakkelijk kunt genieten van een prachtige nieuwe inrichting.

Houdt u van strak afgewerkte meubels? Dan is onze City collectie misschien wel iets voor u. Met deze meubelen creëert u een warme industriële woonkamer. Deze stoere meubels gemaakt van acacia hout in combinatie met grijs metaal hebben dezelfde uitstraling. U kunt gemakkelijk én sfeervol een complete woonkamer set industrieel samenstellen.

U kunt ook kiezen voor een complete woonkamer van Happy@Home. De meubelen van Happy@Home zijn bij ons een shop-in-shop concept en brengen met regelmaat nieuwe collecties op de markt. De nieuwste materialen en de laatste technieken om hout te bewerken worden gebruikt om verrassende meubel collecties te maken. De collectie bestaat uit tijdloze woonprogramma’s en zitmeubelen voor een zeer toegankelijke prijs. De moderne, landelijke en robuuste meubelen laten zich onderling goed combineren, maar ook met onze andere collecties.

Ga direct naar:

 

happy home woonkamer woonkamer woning inrichten

 

 

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro