De Bankenfabriek - Online banken bestellen

De Bankenfabriek
Berenkoog 14
1822 BJ Alkmaar
072 - 561 61 26

Ontwerp je eigen bankstel bij de-bankenfabriek! Bij de-bankenfabriek kunt u kiezen uit moderne zitbanken en landelijke zitbanken.

Deze betaalbare zitbanken kunt u online samenstellen met keuze uit meer dan 60 stoffen.
Tevens kunt u kiezen uit vier verschillende kleuren poten. Of u nu een losse hoesbank of een vaste stoffering bank wilt, alles is mogelijk bij de-bankenfabriek.
Van fauteuil, loveseat, 2 zits-, 2,5 zits-, 3 zits-, 3,5 zitsbank, longchair, ottomanbank tot hoekbank van hetzelfde model aan toe.

Bij de-bankenfabriek kun je gratis stofstalen opvragen. Vaak is het moeilijk om op foto te zien of een stof in werkelijkheid ook zo is. Vandaar dat de klant bij ons 3 gratis stofstalen mag uitzoeken die binnen drie werkdagen aan huis worden aangeleverd. Mocht je toch meerdere stalen willen bekijken dan nodigen wij jouw graag uit om eens naar onze mooie showroom te komen kijken. Hier hebben wij alle stalen boeken liggen en daarnaast nog een zeer exclusieve keuze uit meer dan 10.000 stofstalen. Voor deze exclusieve stofstalen geldt wel een meerprijs op het model van jouw keuze.

Ook is het mogelijk om onze interieur specialist langs te laten komen voor een advies op maat. Hij bepaalt samen met jouw de maat van de bank, de pootjes en de stofkeuze. Hij zorgt ervoor dat alles in balans komt met hetgeen je al hebt staan. Maar onze interieur specialist kan je ook voorzien van een totaal interieur advies op maat.
Denk hier bijvoorbeeld aan verfadvies, behang advies, zonwering binnen en buiten, stukwerk, kleine verbouwingen, advies in gordijnen en vitrage, vloeren zoals laminaat, PVC vinyl stroken of lamel parket of massief houten vloerdelen, en advies voor je meubelen.

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro