Happy Home - Haarlem

Happy Home
Spaarneweg 61
2142 EP Cruquius
023 - 529 52 53

De leukste woonwinkel van Nederland, horen we regelmatig van onze klanten. “Een winkel waar je op je gemak kunt rond kijken zonder dat er gelijk verkopers op je nek springen”. Een woonwinkel waar je nog eerlijk en gedegen advies krijgt. Sinds 1996 is Woonwinkel Happy Home op de Boulevard Cruquius hét adres voor uw sfeervolle inrichting. Happy Home is een woonwinkel die u verrast met een groot aanbod van Indiase kasten, complete woonkamers, tijdloze zitmeubelen en industriële meubels.

Naast eigen import van onder andere mangohout meubelen is Happy Home ook dealer van de moderne woonkamerprogramma’s Happy@Home. Combineer mangohout meubelen met concepten zoals Happy@Home of industriële meubels voor een tijdloos interieur!

Omdat wij lid zijn van het CBW, kunt u bij ons veilig aanbetalen en u heeft garantie. Daarom is kopen bij Happy Home, kopen zonder zorgen.

Woonboulevard Cruquius tussen Haarlem en Leiden

Woonboulevard Cruquius, gelegen tussen Haarlem en Leiden is één van de oudste en tevens één van de beste woonboulevards van Nederland. Het is er gezellig en de winkels zijn er heel divers. U kunt bij woonwinkel Happy Home altijd gratis parkeren voor de deur. Haarlem ligt om de hoek en daar is altijd wat te doen, zo kunt u meubels shoppen combineren met een gezellig dagje uit.

Ga direct naar:

bankstel

kast

loungebanken

 

 

 

 

 

5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro