Happy Home - Haarlem

Happy Home
Spaarneweg 61
2142 EP Cruquius
023 - 529 52 53

Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Boulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Door eigen import is een groot deel van onze collectie uniek en direct uit voorraad leverbaar. Onze collecties bestaan uit tijdloze woonprogramma’s, unieke exemplaren en zitmeubelen voor een zeer toegankelijke prijs.

Happy Home heeft verschillende meubelcollecties, die qua stijl mooi bij elkaar aansluiten. Houten meubelen met karakter, met een vormgeving die varieert van landelijk tot het stoere industrieel. De meubelen kunnen veelal direct meegenomen worden. U vindt bij ons de Happy at Home collecties maar ook andere complete woonkamers uit eigen import.

 

Bij woonwinkel Happy Home heeft u keuze uit een ruime collectie Oosterse meubelen, vaak rechtstreeks geïmporteerd. De samenstelling van de collectie is iedere keer weer verrassend vanwege de mix van oud en nieuw. Zo hebben wij meubelen uit China, deels antiek en zo nodig gerestaureerd met lokale houtsoorten, stoere kasten uit India die gemaakt zijn van originele oude deuren en een ruime keuze aan Industriële meubelen.

Ga direct naar:

Industriële meubelen
Chinese meubelen
Complete woonkamer
Eettafels
TV meubelen
Zitmeubelen

Bent u op zoek naar een nieuwe bank? Een comfortabele bank maakt iedere ruimte gezelliger! Bij Happy Home vindt u een ruim assortiment bankstellen, waaronder diverse bankstellen op maat. Onze banken zijn niet alleen erg smaakvol, maar ook van de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent.

Onze bankstellen worden speciaal voor u geproduceerd tegen scherpe prijzen. U vindt een mooie selectie van ons ruime assortiment bankstellen online, maar onze collectie bankstellen is in de winkel nog vele malen groter.

Maar ook voor fauteuils, eetkamerstoelen en eetkrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Kom snel een keer langs, we vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Ga direct naar:

Bankstellen
Fauteuils
Eetkamerstoelen

 

Volg ons interieur-blog, altijd leuke nieuwtjes en woon ideeën.

 

5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro