Sunlite Zonwering en Rolluiken - Al meer dan 30 jaar uw zonwering specialist in Haarlem

Sunlite Zonwering en Rolluiken
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem
023 - 526 52 00

Sunlite omvat alles op het gebied van zonwering en rolluiken. Bij De Huiscomponist® kunt u terecht voor goede kwaliteit zonwering voor de beste prijs.

Dit uitgekiende assortiment is bepaald in samenwerking met onze belangrijkste leveranciers en is duidelijk gericht op de wensen van de klant en het bedrijfsleven. Top kwaliteit tegen een redelijke prijs. Een groot voordeel van onze huiscollectie, kernassortiment en ons maatwerkprogramma is dat gericht wordt ingekocht. Door deze strategie profiteert u als klant en bedrijf optimaal van zeer scherpe prijzen, zonder dat wij afbreuk doen aan kwaliteit.
Of het nu gaat over terrasschermen, uitvalschermen of terrasoverkappingen, wij leveren alle soorten zonwering.

In veel gevallen resulteert dit in voordelen tot wel 30% ten opzichte van vergelijkbare producten bij andere zonwering specialisten en bouwmarkten.

Omdat wij constant op zoek zijn naar zonwering met de beste prijs/kwaliteit verhouding, kunnen wij garanderen dat u bij ons altijd verzekerd bent van volle tevredenheid over deskundigheid, productkwaliteit, prijsstelling, vakkundigheid en service!

Wat is er nou lekkerder dan vanuit uw luie stoel in het zonnetje de terraszonwering bedienen? Met een Somfy systeem en een afstandsbediening bent u hiertoe in staat.

Bezoek onze showroom in Haarlem voor inspiratie.

4.7 Totaal (3 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro