Senft & Zn - Sinds 1878 de specialist in zonwering

Senft & Zn
Nassaulaan 70
2011 PE Haarlem
023 - 531 00 40

Senft & Zn is een familiebedrijf, en verzorgt sinds de oprichting in 1878 al vier generaties lang de beste kwaliteit op gebied van buitenzonwering en binnenzonwering. De passie en betrokkenheid die aan de wieg stonden van onze onderneming zijn over de jaren alleen maar gegroeid – net als ons assortiment en onze expertise.Zonwering Haarlem

Dankzij onze ruime ervaring met zonwering en ons zeer uitgebreide aanbod kunt u bij ons altijd de ideale zonwering vinden. Zo is Senft & Zn niet alleen een officieel erkende Weinor, Stobag en Luxaflex® Gallery dealer voor buitenzonwering, maar ook Jasno, Luxaflex® Inspiration dealer en Sunway Exposure store voor binnenzonwering. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de vereniging voor zonweringsbedrijven Romazo, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Maar uitstekende kwaliteit en ruime keuze zijn niet de enige voordelen die Senft & Zn u biedt. Onze ervaring als familiebedrijf laat zien hoe belangrijk een persoonlijke aanpak is. Iedere oplossing is bij ons dus maatwerk – van professioneel advies dat rekening houdt met uw wensen, situatie en stijl, tot professionele montage en vakkundige afwerking van het resultaat.

 

 

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro