Easyline Zonwering Haarlem - Zonwering specialist in Haarlem

Easyline Zonwering Haarlem
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem
023 - 526 52 00

Easyline Zonwering in Haarlem heeft voor zeer aantrekkelijke prijzen zeer mooie oplossingen!

Knikarmschermen Cassette

EasyL!ne zonwering heeft twee knikarmschermen in de collectie met gesloten cassettes, namelijk de HC-560 Quattro en de luxe HC-660 Quattro. Deze gesloten cassette zorgt ervoor dat uw scherm beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf. Dankzij de enorme breedte en uitval van de knikarmschermen is het mogelijk om uw verblijf op het terras te veraangenamen.

Knikarmschermen Semi-Cassette

EasyL!ne zonwering Haarlem heeft één knikarmscherm in de collectie met een semi-cassette, namelijk de HC-460 Quattro. Dit instap model zonwering zorgt ervoor dat uw scherm grotendeels beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf. Dankzij de enorme breedte en uitval van een terrasscherm is het mogelijk om uw verblijf op het terras te veraangenamen. Dit alles tegen een meer dan redelijke prijs in combinatie met top kwaliteit!

Uitvalschermen

De HC-360 is hét uitvalscherm van de EasyL!ne collectie. De cassette van het scherm zorgt ervoor dat het doek beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf. Om de duurzaamheid van het scherm te vergroten is hij standaard elektrisch bedienbaar d.m.v. een draaischakelaar.

4.5 Totaal (2 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro