Restaurants gevonden in Haarlem

Alle leuke en lekkere restaurants in Haarlem centrum en iets daarbuiten. Bekijk het onderstaande overzicht van restaurants. Haarlem online vindt voor u de lekkerste restaurantjes in Haarlem en omgeving.

4.4In regio Haarlem zijn 20 vermeldingen in de rubriek restaurants beschikbaar. Er zijn 8 reviews geschreven, verdeeld onder 7 aanbieders in de rubriek Restaurants. De gemiddelde beoordeling van alle Restaurants in regio Haarlem is een 4.4 van het maximum van 5

  • Restaurant De Uitkijk is een unieke locatie op het Kopje van Bloemendaal grenzend aan het natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Schotse Hooglanders, hertjes en Konikspaarden kunnen zomaar voorbij komen lopen.

  • Aangenaam heeft als doel om smakelijke gerechten te bereiden met producten die op een verantwoorde manier zijn verkregen. Dit uit zich in bijna alle producten die wij op de kaart hebben staan, maar ook in alles er om heen.

  • 1 gebaseerd op 1 reviews

    Paviljoen Loef is het horeca en recreatie paviljoen aan het water van de Mooie Nel. Een gevarieerde kaart en een hartelijke bediening op een unieke plek aan de rand van Haarlem. Ook bereikbaar per boot door de eigen aanlegsteiger.

  • Heerlijk tafelen met een mooi wijnarrangement of juist een snelle, smakelijke avondhap.
    Geniet in ons ontspannen en sfeervolle restaurant en laat u verrassen.

  • Metzo is een eigentijds restaurant met een idem interieur. Onze zaak is verdeeld in verschillende niveau’s en in de zomer is er een heerlijk terras in een van de mooiste straatjes van Haarlem.

  • Welkom bij Sfeermakers op het water. Geniet van de unieke sfeer op onze partyschepen. Deze Haarlemse partyboot is een 2 deks passagiersschip uit 1887. Ideaal om te dineren op het water rondom Haarlem.