Restaurant de Uitkijk - 't Kopje van Bloemendaal

Restaurant de Uitkijk
Hoge Duin en Daalseweg 6
2061 AG Bloemendaal
023 525 11 62

Restaurant De Uitkijk is een unieke locatie op het Kopje van Bloemendaal grenzend aan het natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Schotse Hooglanders, hertjes en Konikspaarden kunnen zomaar voorbij komen lopen. Het terras wordt omringd door een oneindig aantal tinten groen, u waant zich in een andere wereld. De rust wordt af en toe verstoord door het zingen van vogeltjes. Welk jaargetijde het ook is, hier heeft ieder seizoen zijn specifieke charme en vindt u rust en ruimte.

[complete_gallery id=”1289″ ]

Al vele jaren runt de familie Peper Restaurant De Uitkijk dat is opgericht in 1924 onder de naam Chalet Klein Zwitserland. In 1947 heeft opa Peper de zaak gekocht, in 1959 heeft zijn zoon Arie het overgenomen en in 1978 Kees en Tineke. De 4e generatie Audrey, Judy en Jeffrey werken ook alweer een aantal jaren mee en nemen De Uitkijk ook weer binnenkort over. Dus een fantastisch familiebedrijf dat voortdurend renoveert en daardoor een zeer eigentijds bedrijf is.

Kees en Jeffrey staan samen aan de kachel. Zo zorgen zij voor een constante kwaliteit van de keuken, erg belangrijk! Kees kookt volgens de gedegen opleiding van destijds en Jeffrey vertaalt dat naar de huidige trends. Een prachtige combinatie!

De Uitkijk is heel centraal gelegen in de randstad op slechts 8 autominuten van Haarlem en beschikt over een groot (gratis) parkeerterrein.
Daardoor leent het zich uitstekend voor zakelijke evenementen zoals bedrijfspresentaties, seminars e.d. Een inspirerende omgeving!
Ook voor uw bruiloft, receptie of andere feesten is De Uitkijk de meest geschikte locatie.

4 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro