Open haarden gevonden in Haarlem

Open Haarden leveranciers in Haarlem, zowel moderne open haarden als klassieke. Haarlem online vindt voor u de specialisten in het leveren en realiseren van mooie haarden in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de rubriek Open Haarden beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de rubriek Open Haarden. De gemiddelde beoordeling van alle Open Haarden specialisten in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Haardenoutlet.com is een samenwerking tussen haardendetailisten. Wij werken samen om showroommodellen, uitlopende type haarden en kachels te verkopen. Deze haarden worden met een zeer hoge korting aangeboden.

  • Stylschouwen in Haarlem streeft naar perfectie voor ieder budget tot na de plaatsing van uw spekstenen of andere haard.

  • 4.5 gebaseerd op 4 reviews

    Voor de regio Haarlem en Sassenheim is Reijnhoudt & van der Zwet al meer dan 38 jaar de specialist in open haarden en kachels. Met een totaalassortiment kunnen wij voor iedere klant een passende haard bieden, van moderne open haarden tot klassiek.