Stylschouwen BV - Uw sfeerverwarming in stijl

Stylschouwen BV
A. Hofmanweg 45
2031 BH Haarlem
023 - 532 36 66

Stylschouwen en kachels in Haarlem: Uw sfeerverwarming in stijl

Design van klassieke schouw tot duurzame speksteenhaard

Bent u een echte ‘stoker’, die op koude winteravonden gezellig een extra blokje op het vuur legt, of regelt u het vlammenspel liever met de afstandsbediening vanuit uw luie stoel? Vindt u niets fijner dan u op een koude winterdag verwarmen bij uw eigen haardvuur? Begeleid door het knetteren van de vlammen, geniet u samen van een goede rode wijn of een lekker kopje thee, terwijl de woonkamer zich vult met de geur van brandend hout.

Dan raakt u vast in vuur en vlam met de excellente sfeerverwarming van Stylschouwen in Haarlem. Houdt u van klassiek met een grote schouw of kachel of heeft u liever een strakke speksteenhaard?

Perfectie voor ieder budget

Het aanschaffen van een open haard of kachel is vaak een kostbare zaak. U gaat daar niet over één nacht ijs. Stylschouwen in Haarlem streeft naar perfectie voor ieder budget tot na de plaatsing van uw spekstenen of andere haard. We spelen niet graag met vuur, dus onze service garandeert u een jarenlang probleemloos gebruik van uw open haard.

Hartverwarmend haarddesign

Stylschouwen heeft alles in huis. Laat u inspireren door de prachtige soorten designhaarden in onze grote showroom (600m2) in Haarlem.

[complete_gallery id=”1375″ ]

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro