Manuele therapie gevonden in Haarlem

Manuele therapie in Haarlem. Haarlem online vindt voor u de beste Manuele therapie voor alle klachten zoals rugproblemen en schouder blessures in Haarlem en omgeving. Een goede praktijk of therapeut is gecertificeerd lid van de VMT (Vereniging van Manueel Therapeuten). Bekijk de online even bij de verschillende praktijken en vraag naar de beschikbaarheid.

4.5In regio Haarlem zijn 4 bedrijven in de branche Manuele therapie beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de rubriek Manuele therapie. De gemiddelde beoordeling van alle Manuele therapie specialisten in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Blom Therapeuten, Fysiotherapie en Manuele Therapie Haarlem. Onze praktijk is al bijna 40 jaar een begrip in Haarlem en bestaat uit een meermanspraktijk met veel individuele zorg en aandacht voor de patiënt.

  • We zijn een groepspraktijk van drie fysiotherapeuten, al dertig jaar gevestigd aan de Velserstraat. Ook gespecialiseerd in manuele therapie.

  • Onze praktijk voor fysiotherapie maakt deel uit van Paramedisch Centrum SanTwee, het centrum voor paramedische totaalzorg en sportief en gezond bewegen, gevestigd in de wijk Schalkwijk in Haarlem.