Blom Therapeuten - Haarlem

Blom Therapeuten
Zijlweg 5
2013 DA Haarlem
023 - 531 42 10

Blom Therapeuten, Fysiotherapie en Manuele Therapie Haarlem. Onze praktijk is al bijna 40 jaar een begrip in Haarlem en bestaat uit een meermanspraktijk met veel individuele zorg en aandacht voor de patiënt.

Al onze therapeuten zijn ingeschreven in het BIG- register (beroepen in de individuele gezondheidszorg) en in het CKR (centraal kwaliteitsregister) van onze beroepsgroep.
Daarnaast zijn onze fysiotherapeuten lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)) en onze Manueel Therapeuten gecertificeerd lid van de VMT (Vereniging van Manueel Therapeuten).

Wij hebben voor fysiotherapie contracten met alle verzekeraars. Een verwijsbrief is zowel voor fysiotherapie als voor Manuele Therapie niet nodig.

Onze therapeuten behandelen allerlei orthopedisch en neurologisch gerelateerde klachten van o.a. de lage rug (b.v. hernia’s), nek, schouder(schouderspecialisme), arm, heup, knie en enkel.

Iedere therapeut heeft zijn of haar specialisatie en daarnaast wordt waar nodig ook samen gekeken naar uw klacht. De praktijk zorgt voor een adequate uitwisseling van relevante medische gegevens met de verwijzend artsen en werkt samen met andere disciplines zoals acupunctuur en medische fitness. Zodoende wordt steeds gestreefd naar zorg op maat.

Overige activiteiten van onze therapeuten zijn: het verlenen van expertise voor verzekeraars, letselschadebureau’ s, justitie en arbodiensten.

 

Blom Haarlem

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro