Roding Tuinen - Haarlem

Roding Tuinen
Kleine Houtstraat 92
2011 DR Haarlem
023 - 535 74 75

Wij zijn een hoveniersbedrijf gevestigd in Haarlem en volledig gediplomeerd vanaf het proces van tuinontwerp tot en met de aanleg van tuinen. Als ontwerper en hovenier stellen wij ons ten doel, u te verrassen met een creatief en boeiend eindresultaat, passend bij uw persoonlijke wensen maar ook bij de stijl van uw woning.

Wij beschikken over veel deskundigheid, in alle bijkomende facetten van een tuinaanleg. Binnen ons team heeft u een ongekende brede expertise tot uw beschikking. Kwaliteit is een erg belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering, wij verlenen u daarom een schriftelijke garantie van 3 jaar op de tuinaanleg. Daarmee bieden wij u het vertrouwen én de zekerheid van een perfect eindresultaat. Persoonlijke aandacht en servicegerichtheid staat bij ons voorop.

Bent u benieuwd hoe wij uw wensen en ideeën vorm kunnen geven, in een creatief tuinontwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of bezoek onze (kleine) showroom en tuinontwerpstudio, gelegen aan de Kleine Houtstraat 92 te Haarlem. U kunt er vrijwel alle materialen en tuintoepassingen bekijken. Wij willen u graag laten kennismaken met onze werkwijze en met alle facetten van onze vakkennis.

[complete_gallery id=”1365″ ]

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro