Hoveniers gevonden in Haarlem

Hoveniers en tuinspecialisten in onderhoud en tuinaanleg. Haarlem online vindt voor u de specialisten in het bedenken en realiseren van tijdloze tuinen in Haarlem en omgeving. De vermelde hoveniers hebben allemaal een uitgereide website waar u voorbeelden van recent aangelegde tuinen of tuinonderhoud kunt bekijken. Het is verstandig voor het kiezen van een hovenier even contact met ze op te nemen en een vrijblijvende prijsopgave te vragen. Omdat de meeste bedrijven in de buurt of in Haarlem zijn gevestigd is een afspraak makkelijk te organiseren

4.0In regio Haarlem zijn 7 bedrijven in de rubriek Hoveniers beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Hoveniers. De gemiddelde beoordeling van alle Hoveniers specialisten in regio Haarlem is een 4.0 van het maximum van 5

  • Wij zijn een hoveniersbedrijf gevestigd in Haarlem en volledig gediplomeerd vanaf het proces van tuinontwerp tot en met de aanleg van tuinen.

  • Ik probeer met creativiteit, innovatie en vakmanschap mijzelf te onderscheiden, tevens heb ik een andere kijk op groen en ik garandeer scherpe offertes. Passie voor het vak komt voort uit mijn interesse in de natuur.

  • Ik sta voor tuinen met een evenwichtige vormgeving. Dit evenwicht kan op vele manieren bereikt worden, maar levert altijd een rustig beeld op. Bij voorkeur gebruik ik natuurlijke materialen. De beplanting speelt een hoofdrol.