Ton Vissers Tuinontwerp - Haarlem

Ton Vissers Tuinontwerp
Burgwal 69
2011 BC Haarlem
023 - 536 53 59

De tuin, uw eigen wereld.

Mensen verschillen van elkaar. Ieder mens heeft zijn eigen wensen maar ook zijn eigen sfeer. Juist deze verschillen maken dat elke tuin een eigen identiteit kan krijgen.
De architectuur van het huis en zijn omgeving speelt bij het ontwerp ook een rol. Elke ruimte is uniek. Het is de kunst deze eigenheid te zien en te versterken.

De tuin is een plek die rust uitstraalt.

Ik sta voor tuinen met een evenwichtige vormgeving. Dit evenwicht kan op vele manieren bereikt worden, maar levert altijd een rustig beeld op. Bij voorkeur gebruik ik natuurlijke materialen. De beplanting speelt een hoofdrol.

De tuin is een plek om te ontspannen.

Een plek waar u heerlijk in de zon of juist onder de boom in de schaduw kan zitten met een goed glas wijn. De tuin is bij uitstek een plaats om te ontmoeten. Een plek waar met familie of vrienden gegeten wordt aan de grote tafel. Waar kinderen de ruimte hebben om met elkaar te spelen.

De tuin mag fascineren.

De planten in de tuin moeten u als het ware naar buiten lokken. Alle seizoenen zijn aantrekkelijk. U wilt erbij zijn.

De tuin geeft ruimte voor fantasie.

De tuin mag een omgeving zijn om weg te dromen en het besef van tijd even te verliezen. Een goed doordacht ontwerp is de basis voor een persoonlijke leeftuin. Met een goed plan en met gevoel voor vormgeving kan van elke tuin, van klein tot groot, een prettige en functionele leefomgeving gemaakt worden.

ton tuinen

5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro