Gordijnen gevonden in Haarlem

Gordijnen, overgordijnen en raamdecoratie in Haarlem. Haarlem online vindt voor u de specialisten in het leveren en monteren van gordijnen en andere oplossingen in Haarlem en omgeving. Uiteraard worden de gordijnen op maat voor u gemaakt, ingemeten en opgehangen. De meeste aangesloten bedrijven leveren ook vouwgordijnen en rolgordijnen, alles op maat gemaakt.

4.5In regio Haarlem zijn 9 bedrijven in de rubriek gordijnen beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 3 bedrijven in de branche Gordijnen. De gemiddelde beoordeling van alle Gordijnen specialisten in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

 • Vanuit de totaal vernieuwde showroom een zeer ruim assortiment gordijnen, overgordijnen en andere vormen van raamdecoratie. Bekijk onze collectie online of kom gerust even kijken in de showroom in Haarlem.

 • 4.5 gebaseerd op 4 reviews

  Gordijnen zijn sfeermakers in huis, binnen no-time creëert u een prachtige combinatie met uw meubilair. Budgetraamdecoratie heeft een groot assortiment aan diverse soorten raamdecoratie o.a. rolgordijnen, jaloezieën, plissé gordijnen, lamellen, DUO rolgordijnen en vouwgordijnen voor een klein budget.

 • Geen één interieur is compleet zonder de allesbepalende finishing touch, de aankleding van uw ramen. Deze zijn in welke stijl of vorm dan ook mede sfeer bepalend voor het interieur.

 • De Huiscomponist is een unieke winkel waar u alles op het gebied van woninginrichting kunt vinden. Zonwering, laminaat en houten vloeren en ook tapijt en gordijnen. Bekijk de website en laat u informeren.

 • Hometrend woonmode en gordijnen in Haarlem heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van vloerbedekking en tapijt in de ruimste zin van het woord.

 • Houtlux produceert houten jaloezieën met verstelbare lamellen van Canadees lindehout. Mooi in combinatie met gordijnen.

 • Onel Windowdressings, specialist in raambekleding
  Onel Windowdressings brengt de winkel bij u thuis! Elk huis is verschillend en elke inrichting is persoonlijk. Het soort raambekleding, de materiaalkeuze en kleurkeuze moeten aansluiten bij uw stijl en inrichting. Om u optimaal te kunnen adviseren bij de keuze van uw raambekleding brengen wij daarom geheel kosteloos de winkel bij u thuis.

 • Gordijnen dragen voor een groot deel bij in de sfeer in uw huis, horeca of andere gelegenheid. Wij helpen u graag uw keuze te maken uit de uitgebreide collectie van gordijnstoffen die wij u in onze winkel in Haarlem kunnen laten zien.