Roseleur Interieurmode - Haarlem

Roseleur Interieurmode
Doelstraat 39
2011 XB Haarlem
023 - 531 12 49

Geen één interieur is compleet zonder de allesbepalende finishing touch, de aankleding van uw ramen. Deze zijn in welke stijl of vorm dan ook mede sfeer bepalend voor het interieur.
Sinds 1974 staan wij bekend als een gerenommeerd bedrijf en zijn gespecialiseerd in verzorgen van o.a. gordijnen en andere raam producten.

Gordijnen laten maken is een service waarvoor u beroep doet op professionals. Van slaapkamer tot badkamer en keuken, elke woonplek vraagt om een andere benadering, en dat geldt ook voor de raamdecoratie. Om te zorgen dat ook uw gordijnen aansluiten bij uw interieur en stijl, staan wij u bij met gratis advies.

Alles wordt door ons vakkundig gemeten met daarvoor de nieuwste meetapparatuur en uiteraard word alles op exclusieve wijze geconfectioneerd en geplaatst.
Met een zéér uitgebreide collectie prachtige stoffen van de meest vooruitstrevende merken, die zowel in trendy interieurs of in klassieke stijl toepasbaar zijn, kunnen wij in uw stijl de aankleding afstemmen op uw interieur, aldus de finishing touch.

Ook de binnenzonweringsystemen kunnen wij u in onze winkel laten zien, van vouwgordijn tot jalouzieën met ladderband, enzovoort. Hoe laten deze zich bedienen, hoe is de afwerking en wat voor systeem is geschikt in welke situatie en tot slot om een beter visueel beeld te verkrijgen.

Ook voor vloerbedekking en shutters op maat hebben wij mooie oplossingen!

roseleur

Roseleur Interieurmode

4.5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro