Fysiotherapeuten gevonden in Haarlem

Fysiotherapeuten en fysiotherapie in Haarlem. Haarlem online vindt voor u de beste therapeuten in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 6 bedrijven in de branche Fysiotherapeuten beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Fysiotherapeuten. De gemiddelde beoordeling van alle Fysiotherapeuten in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    Blom Therapeuten, Fysiotherapie en Manuele Therapie Haarlem. Onze praktijk is al bijna 40 jaar een begrip in Haarlem en bestaat uit een meermanspraktijk met veel individuele zorg en aandacht voor de patiënt.

  • Wij behandelen orthopedisch gerelateerde klachten van m.n. de lage rug, nek/schouder/arm, heup, knie en enkel. Daarnaast behandelen wij (top-)sport blessures en RSI-klachten. Iedere fysiotherapeut heeft zijn of haar specialisatie zodat wij u een behandeling op maat kunnen geven.

  • Sport & Revalidatiecentrum Kennemerland in Haarlem (SRK) is niet alleen voor sportrevalidatie, maar ook het adres voor de algemene fysiotherapie bij gewricht – en spierklachten klachten voor jong en oud.

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    We zijn een groepspraktijk van drie fysiotherapeuten, al dertig jaar gevestigd aan de Velserstraat. In deze jaren hebben we ons breed ontwikkeld. De benodigde kennis en voorzieningen staan borg voor goede zorg, waarbij de klachten altijd worden bekeken in een breder perspectief.

  • Mijn sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen in de regio Haarlem die een blessure hebben opgelopen en zo snel mogelijk weer willen kunnen sporten. Maar ook voor mensen die op een andere manier een blessure hebben opgelopen en daardoor niet meer actief kunnen zijn.

  • Het fysiotherapie pand is gunstig ingedeeld in 2 units, een ruime oefenzaal (250 m²) aan de zuidzijde en 7 behandelkamers aan de noordkant. Daar tussen in zijn de receptie/ het kantoor en wachtkamer gesitueerd, alsmede de sanitaire voorzieningen (incl. een douche) en de kleedkamers.