Sport- en revalidatiecentrum Kennemerland - Ook op Zaterdag open

Sport- en revalidatiecentrum Kennemerland
H. Swarthstraat 12
2024 HB Haarlem
088 - 567 01 00

Sport & Revalidatiecentrum Kennemerland in Haarlem (SRK) is al jaren hét adres voor fysiotherapie in de regio. Naast behandeling na operatief ingrijpen en sportgerelateerde klachten, is er ook de mogelijkheid voor manuele therapie.

De praktijk is sinds 1993 gevestigd in de Hélène Swarthstraat te Haarlem. Deze locatie biedt alle faciliteiten voor het gehele revalidatietraject voor zowel jong als oud.

Ons team van fysiotherapeuten heeft ruime ervaring in het behandelen en begeleiden van patiënten. Na het intakegesprek en opstellen van het behandelplan wordt u direct begeleid door de therapeut. Sport- en Revalidatiecentrum Kennemerland stelt zich bij elke patiënt tot doel de functies die men in het dagelijks leven, tijdens werken en sportbeoefening nodig heeft, zoveel mogelijk te herstellen.

U kunt bij ons ook terecht voor een consult indien u bent doorverwezen door een specialist of huisarts. In het kader van onderzoek zal één van de specialiteiten van SRK testen en meten. Dit doen wij o.a. in samenwerking met de maatschap orthopedie en de pijnpoli van het KG. Voor het in kaart brengen van de beginsituatie en het optimaal begeleiden naar het gewenste eindresultaat, worden er gedurende het gehele revalidatie traject metingen en evaluatiemomenten uitgevoerd.

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro