Catering gevonden in Haarlem

Catering laten verzorgen door bedrijven met passie en kwaliteit. Haarlem online vindt voor u de bedrijven die staan voor hun producten en diensten in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 3 bedrijven in de rubriek Catering beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Catering. De gemiddelde beoordeling van alle Cateraars in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    Office catering is een gespecialiseerd bedrijf dat al meer dan 15 jaar diensten verleend in de consumptieve sector.

  • Geschikt voor ieder feest – catering op locatie neem contact op voor de mogelijkheden.

  • 5 gebaseerd op 1 reviews

    LEKKERE-WIJN is een wijnwinkel, waar een top selectie wijn wordt gepresenteerd. Deze wijnen worden uitsluitend per doos , 6 flessen verkocht. Wij leveren aan horeca en particulier. Een top selectie wijn voor de laagste prijs!

  • Ria's keuken biedt een brede keuze aan cateringservices aan. U kunt bij Ria's Keuken terecht voor uw lunches, barbecues, salades, bufetten en hapjes. Verras uw gasten met een overheerlijke lunch waaraan niets ontbreekt, of een heerlijke barbecue voor uw tuinfeest!

  • Koken vanuit passie voor natuurlijke ingrediënten, uitgesproken smaken en mooie kleuren, gepresenteerd in kleurige keramische schalen door enthousiaste mensen met een persoonlijke aanpak. Elk feest is voor ons uniek.