Sfeermakers on Tour - Geschikt voor ieder feest – Catering op Locatie

Sfeermakers on Tour
meerdere locaties.
Haarlem
06 - 538 740 07

Complete bar met overdekt terras Plug & Play geluids- en lichtinstallatie. Geschikt voor ieder weertype De one-stop pop up bar die je eenvoudig omtovert tot een HOTSPOT van jewelste. Een verjaardagsfeestje, bedrijfsborrel of tuinfeest organiseren? Jouw evenement maak je ultiem bijzonder, sfeervol en praktisch met onze compleet ingerichte mobiele bar.

Catering op locatie ingericht naar uw wensen met al dan niet gebruik van onze mobiele mogelijkheden.
Neem contact op voor een maatwerk prijsopgave.

Gezellig en warm ingericht en geschikt voor elke gelegenheid van 5 tot 300 personen. Voorzien van een riant overdekt terras waardoor je je locatie in een handomdraai omtovert tot een wel zeer bijzondere feest locatie geschikt voor elk seizoen en type weer.

jungle bar on tour

X-PLANE LOUNGEBAR
De luxe loungebar, die tevens dienst doet als DJ-booth, is een verbouwde Socata TBM700. De eenmotorige turboprop is een populair zakenvliegtuig, maar de vleugels van de X Plane bieden tegenwoordig ruimte aan drankjes en elektronica voor de in te huren DJ.

x plane on tour

CONTACT & INFO
Wil je onze mobiele bar of onze X-Plane boeken of meer ins en outs over de mogelijkheden? Wij vinden het fijn als je belt ​Telefoon: 06-53874007

 

 

 

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro