Buffetkasten gevonden in Haarlem

Buffetkasten, en kasten in het algemeen. Haarlem online vindt voor u de winkels die een mooie collectie hebben in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de branche Buffetkasten beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Buffetkasten. De gemiddelde beoordeling van alle Winkels in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Sinds 1974 gevestigd in het centrum van Haarlem, vlakbij de Nieuwe Raaks. U kunt bij ons terecht voor de gehele inrichting van uw huis of bedrijf, zowel modern als klassiek.

  • De Oprechte Veiling te Haarlem, voormalig Notarishuis, veilt al sinds 1914 inboedels en behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van Nederland. Op elke veiling wel unieke buffetkasten.

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie.

  • Fabriekmeubels.nl zorgt voor een doorbraak in de woonwereld. Het concept is nieuw en toekomstgericht. Wij hebben voor de woninginrichting een ongebruikelijke en inspirerende website laten maken waar u een mooi overzicht heeft van buffetkasten.