Buffetkasten gevonden in Haarlem

Buffetkasten, en kasten in het algemeen. Haarlem online vindt voor u de winkels die een mooie collectie hebben in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de branche Buffetkasten beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Buffetkasten. De gemiddelde beoordeling van alle Winkels in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. In elke collectie kunt u mooie en stijlvolle buffetkasten verwachten. Oosters, Industrieel of een moderne kast.

  • Sinds 1974 gevestigd in het centrum van Haarlem, vlakbij de Nieuwe Raaks. U kunt bij ons terecht voor de gehele inrichting van uw huis of bedrijf, zowel modern als klassiek.

  • De Oprechte Veiling te Haarlem, voormalig Notarishuis, veilt al sinds 1914 inboedels en behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van Nederland. Op elke veiling wel unieke buffetkasten.

  • Fabriekmeubels.nl zorgt voor een doorbraak in de woonwereld. Het concept is nieuw en toekomstgericht. Wij hebben voor de woninginrichting een ongebruikelijke en inspirerende website laten maken waar u een mooi overzicht heeft van buffetkasten.