Happy Home - Haarlem

Happy Home
Spaarneweg 61
2142 EP Cruquius
023 - 529 52 53

Mangohout meubelen direct uit voorraad leverbaar bij Happy Home

Mangohout meubelen met staal – wij krijgen er geen genoeg van! Goedkoop en van de hoogste kwaliteit. Mangohout staat bekend om zijn duurzame eigenschappen en de warme, robuuste uitstraling. Onze mangohout meubelen hebben een industriële look en feel. U geeft in een handomdraai uw interieur een stoere en eigenwijze touch.

Assortiment

We hebben een ruim assortiment en proberen met regelmaat nieuwe collecties uit te brengen. Neem eens een kijkje bij onze schuifdeur meubels of onze prachtige mangohout meubels zwart. De meeste meubelen zijn ook direct uit voorraad leverbaar! U kunt dus lekker snel genieten van uw nieuwe tv meubel mangohout of mangohouten kast.

Showroom

Kunt u hulp gebruiken bij uw zoektocht naar de perfecte mangohout meubelen of wilt u deze meubelen liever eerst in het echt bewonderen? Al sinds 1996 is Happy Home interieurspecialist, en wij vinden het alleen maar leuk om u te helpen bij de keuze. We nodigen u van harte uit in onze fysieke winkel in Cruquius of stuur een mailtje naar [email protected]. Op openingstijden heeft u doorgaans al binnen enkele uren antwoord!

Ga direct naar:

 

mango houten meubelen mongo houten kasten

 

Volg ons interieur-blog, altijd leuke nieuwtjes en woon ideeën..

4.5 Totaal (2 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro