Vergaderaccommodaties gevonden in Haarlem

De mooiste en leukste Vergaderaccommodaties in en rond Haarlem, voor een geslaagde meeting buiten huis. Haarlem online vindt voor u de Vergaderaccommodaties in Haarlem en omgeving.

4.3In regio Haarlem zijn 6 bedrijven in de rubriek vergaderaccommodaties beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 3 bedrijven in de rubriek Vergaderaccommodaties. De gemiddelde beoordeling van alle accommodaties in regio Haarlem is een 4.3 van het maximum van 5

 • Dynamique is gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen en teamtrainingen. Wij opereren vanuit ons eigen Buitensportcentrum gelegen aan het water de Mooie Nel waar u ook kunt vergaderen en/of een brainstorm sessie kunt houden.

 • Het best bewaarde geheim van Heemstede is dit bijzondere landgoed met diverse gebouwen, tuinen, waterpartijen, weilanden, boomgaard met trouwprieel en eigen aanlegsteiger. Ook zeer geschikt als vergaderaccommodatie

 • ZAAMEN is het Beste Flexcenter. En dè inspiratieplek voor ondernemende professionals. Een stijlvol kantoor voor freelancers, (startende) ondernemers en zzp’ers.

 • Midden in het centrum van Bloemendaal, tussen de bossen en Noordzeeduinen, ligt Vanouds het Dorpshuys. In dit prachtige, historische pand uit 1929 vindt u een vertrouwde plek voor uw borrel, vergadering of feest.

 • Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een borrel / high tea met uw medewerkers of een bedrijfsfeest dan is de Theeschenkerij van Het Oude Slot de beste keus.

 • Landgoed Waterland heeft een schitterend 18e eeuws monumentaal landhuis temidden van 26 hectare natuurgebied in de randstad (Velsen-Zuid) nabij Haarlem en 15 minuten van Amsterdam/Schiphol met een eigen parkeerterrein tot 150 auto's.

 • De zolder van XO leent zich prima voor inspirerende vergaderingen. Grote raampartijen bieden uitzicht over de Markt en het Stadhuis van Haarlem. Alle benodigde techniek, zoals beamer etc.

 • De Orangerie Elswout biedt aantrekkelijke vergaderarrangementen.
  Vanzelfsprekend kunnen wij uw vergaderdag ook op maat invullen.

 • Wij bieden u diverse zakelijke arrangementen aan in De Zoete Inval. De ideale locatie om uw bijeenkomst of training en vergadering tot een succes te maken.