Juwelier Langerak - Dé trouwringenspecialist van Haarlem

Juwelier Langerak
Anegang 7
2011 HR Haarlem
023-5321064

Trouwringen

Bij Juwelier Langerak staan we in Haarlem al jarenlang bekend om onze uitgebreide collectie aan trouwringen en verlovingsringen, variërend van klassiek tot modern. Door het grote merkenportfolio en verschillende materialen zal er altijd een trouwring zijn waar u altijd over gedroomd heeft. Droomt u over een ring met goud, platinum, of briljant geslepen diamant? Bekijk alle prachtige varianten in de winkel en laat de ringen naar uw wens maken. Om een afspraak te maken voor het uitzoeken van jouw speciale trouwringen in Haarlem, ga dan naar de website of bel 023 – 532 10 64!

Zilveren of titanium ringen?

trouwingenWerkelijk alles kan aangepast worden aan de trouwringen, waaronder: de breedte, de zetwijze, de grootte van de steen of stenen, het materiaal en zelfs de kleur van het materiaal. Ook kunnen wij iets persoonlijks in uw ringen graveren. Hierdoor zullen uw trouwringen altijd uniek voelen. Vooral onze zilveren ringen en ringen van titanium zijn populair. Bekijk ook eens onze solitaire ringen, met een steen als accent.

In de winkel is een trouwringen plek gecreëerd waar u in alle rust inspiratie op kunt doen en advies kunt krijgen van ons gespecialiseerde personeel. Dus gaat u binnenkort trouwen? Door een afspraak te maken bent u ervan verzekerd dat wij alle tijd voor u en uw toekomstige partner hebben bij het uitzoeken van de trouwringen. Omdat ons assortiment in trouwring merken uitgebreid is, zit er altijd een merk tussen dat past bij uw stijl en budget.

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro