Juweliers gevonden in Haarlem

Juweliers en winkels die ook op maat gemaakte sieraden, bijvoorbeeld trouwringen en oorbellen maken en verkopen. Haarlem online vindt voor u de specialisten die dat doen in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 4 bedrijven in de rubriek juweliers beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche juweliers. De gemiddelde beoordeling van alle juweliers in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Zoekt u een specialist in trouwringen in Haarlem? Bij juwelier Langerak uit Haarlem vindt u wat u zoekt. We hebben de mooiste collecties, klassiek & modern, zilveren ringen of van titanium. Bekijk het assortiment verlovingsringen en trouwringen en maak een afspraak via de website of via ons telefoonnummer 023 - 532 10 64.

  • Juwelier gespecialiseerd in ontwerpen van sieraden in een geheel eigen stijl, restylen van sieraden en het restaureren en repareren hiervan. Sieraden en trouwringen op maat.

  • Voor wie ons nog niet kent; wij zijn een Nieuwetijdswinkel gevestigd in Haarlem.
    Wij verkopen producten die zich op een of andere manier verhouden tot spiritualiteit.

  • Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service is waar wij voor staan. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die u graag willen helpen bij het uitzoeken van een sieraad of horloge dat bij u past.

  • Wij maken handgemaakte unieke sieraden. En verkopen een bijzondere collectie sieraden die zich onderscheidt van wat bij onze collega Goudsmeden en Juweliers.

  • Ten Boom Juwelier Haarlem (ver)koopt, repareert en taxeert horloges, juwelen en sieraden. Wij bieden een grote diversiteit aan merken en fabrikanten.