PVC Vloeren gevonden in Haarlem

PVC vloeren leveranciers in Haarlem. Verkrijgbaar in ongelooflijk veel kleuren en motieven, kom langs in één van de mooie showrooms van onderstaanden winkels en laat je inspireren. Haarlem online vindt voor u de specialisten in PVC vloeren in Haarlem en omgeving.

4.7In regio Haarlem zijn 10 bedrijven in de rubriek PVC vloeren beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 3 bedrijven in de rubriek PVC vloeren . De gemiddelde beoordeling van alle PVC vloeren specialisten in regio Haarlem is een 4.7 van het maximum van 5

 • Op zoek naar de juiste uitstraling voor uw vloer? Wij leveren en leggen alle soorten tapijt en PVC vloeren en hebben voor elke ruimte een goede en sfeervolle oplossing.

 • 5 gebaseerd op 1 reviews

  Met niet te evenaren aanbieden heeft PVC centrum de grootste showroom van Noord-Holland. Naast een gunstige prijs heeft een vloer van PVC vele voordelen zoals gemakkelijk.

 • Hometrend woonmode in Haarlem heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van vloerbedekking en tapijt in de ruimste zin van het woord.

 • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

  Laminaat Outlet is de specialist in PVC Vloeren. In onze showroom van 2.500 m2 kunt u genoeg zien wat er tegenwoordig allemaal met PVC vloeren. Ongekende mogelijkheden en vriendelijke prijzen, vooral wanneer men deze afzet tegen het eenvoudige onderhoud en de lange levensduur.

 • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

  Vanuit de totaal vernieuwde showroom een zeer ruim assortiment Laminaat, tapijt, projecttapijt, tapijttegels, pvc vloeren, schoonloopmatten, trapmatten alsmede gordijnen voor projecten.

 • Met ons enorme aanbod scherp geprijsde pvc vloeren kunt u het natuurlijke effect van echt hout of steen nu ook uw eigen huis binnenhalen. Wij bieden pvc in verschillende dessins die variëren van eikenhout tot zeer glad leisteen.

 • Op zoek naar PVC vloer in Haarlem, Amsterdam, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Bollenstreek, Amstelveen, Alkmaar, Leiden, Den Haag, of andere regio's? Kom naar onze showroom in Haarlem!