Kappers gevonden in Haarlem

Kappers Haarlem, dames en heren kappers maar ook voor de kids. Haarlem online vindt voor u de leukste en beste kappers in Haarlem centrum en omgeving. Bij een aantal kapperszaken kunt u ook online een afspraak maken, bekijk de verschillende sites om dat te bekijken. Haarlem en zeker ook het centrum van Haarlem mag zich prijzen met zulke goede kappers.

4.5In regio Haarlem zijn 8 bedrijven in de rubriek kappers beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 3 bedrijven in de branche Kappers. De gemiddelde beoordeling van alle Kappers in regio Haarlem is een 4.0 van het maximum van 5

 • En Nou Kappers, uw kapper in de Leidsebuurt! Haarlem heeft er weer een hippe kapsalon bij. Bij ons kun je ook loungen en Playstation spelen. Het interieur is jaren 70.

 • Bij MIXTSTYLING kapsalons HAARLEM vindt u vast uw juiste kapper. Ook al creeren de kapsalons in Haarlem Centrum. Dames kapper, heren kapper en ook kinder kapper.

 • Hairpoint in Haarlem helpt jou om het beste uit je kapsel én je gezicht naar boven te halen. Bij Hairpoint draait het om jouw wensen. Kies zelf een Stylist.

 • Patricia`s Hairfashion in Haarlem, al sinds 1989 gevestigd in het mooie Kleverpark.
  Wij knippen zowel dames als heren, kinderen zeker ook welkom!

 • 5 gebaseerd op 1 reviews

  De gezellige Rob Peetoom Hair + Make-up salon is de nieuwste salon van Rob Peetoom. Voorheen zat deze vestiging op de Grote Markt in haarlem. Je kunt ook online een afspraak maken.

 • Hairlem Kappers in Haarlem, staat voor vakmanschap, persoonlijke aandacht en
  kwaliteit. Bel voor een afspraak 023-53 266 97 of regel dit online.