Gevelreiniging gevonden in Haarlem

Gevelreiniging Haarlem, bedrijven die actief zijn in de regio Haarlem en Kennemerland. Haarlem online vindt voor u de gevelreinigers die u goed van dienst kunnen zijn.

4.5In regio Haarlem zijn 6 bedrijven beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de branche Gevelreiniging. De gemiddelde beoordeling van alle Gevelreiniging in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Sinds 1938 zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor Haarlem en omstreken. Wij zorgen er elke dag weer voor dat iedereen kan wonen, werken en leven in een schone omgeving. Specialist in gevelreiniging.

  • Gevelreiniging door Alba Vochtwering voor bedrijf en particulier! Vochtweringsbedrijf Alba Vochtwering is gespecialiseerd in het weren en bestrijden van vocht en lekkages.

  • 4.5 gebaseerd op 3 reviews

    Cristal schoonmaakbedrijf is een lokaal en flexibel bedrijf met duidelijke verantwoordelijkheden en korte communicatielijnen. Dit stelt ons in staat snel en adequaat op vragen van de opdrachtgever te reageren.

  • 4.5 gebaseerd op 3 reviews

    Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in Gevelreiniging (zandstralen, graffiti verwijderen) en Impregneren (water afstotend en vuilwerend maken). Veelal actief in de regio Haarlem.

  • Uw gevel is het visitekaartje van uw huis of bedrijfspand. Uw gevel schoonmaken, zorgt dan ook voor een frisse uitstraling van het pand.

  • p j Van olphen bv is een erkend bedrijf. Voor gevelreiniging, impregneren, voegen, gevelrestauratie, stralen, gevelonderhoud, monumentenzorg en dakreiniging.