Sfeermakers op het Water - Botenverhuur

Sfeermakers op het Water
Op aanvraag.
Haarlem
06 - 538 740 07

Welkom bij Sfeermakers op het water. Geniet van de unieke sfeer op onze partyschepen. Deze Haarlemse partyboot is een prachtig gerestaureerd 2 deks passagiersschip uit 1887. Kom aan boord via het achterdek met z’n ruime zit, open de schuifdeuren en zie het ruime bovendek met gezellige zitjes én uitzicht rondom. Waar je je waant op een van de mooiste terrassen in Haarlem, waar je buiten en toch binnen bent.
Onze boot is uw boot.

Er kan gevaren worden met maximaal 80 personen in iedere zitting.  Of de boot blijft aan de wal (stilliggend), en dan maximaal 140 personen.

De Stad Dockum is het oudste nog varende passagiersschip van
Nederland, behoord tot de top 3 van mooiste boten van
Nederland en is bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vergaderingen en bruiloften. De afmeerplek is ter hoogte van de Paul Krugerkade te Haarlem, te weten: Spaarndamseweg 1A.

Geniet van de heerlijke sfeer en ambiance aan boord, u kunt een compleet verzorgd uitje boeken, een presentatie geven, een vergadering houden en natuurlijk een gezellige party geven op het prachtige schip.

Al varend door Haarlem en Spaarndam, of juist liever richting Heemstede. Er is van alles mogelijk. Afhankelijk van uw wensen kan er een opstapplek gekozen worden in en rond Haarlem.Iedere mogelijke setting qua food en drinks is mogelijk. “Gewoon” een warm- en koudbuffet.

Geheel verzorgde lunch of een diner met prive kok uit de bekende horecazaken rondom Haarlem. Er is van alles mogelijk.

Partyboot / partyschip op het Spaarne in Haarlem

Sfeermakers op het water

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro