Botenverhuur gevonden in Haarlem

Botenverhuur Haarlem – verhuurbedrijven gevonden in Haarlem en op het Spaarne en de Mooie Nel – Haarlem online, vindt wat u zoekt in de regio. Huur een boot als dan niet met kapitein en ontdek Haarlem vanaf het water. Er is zoveel meer moois te zien. Voor een feest of een samenzijn met familie of bedrijf is een boottochtje een leuke en bijzondere ervaring.

5.0In regio Haarlem zijn 3 bedrijven in de branche Botenverhuur beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Botenverhuur. De gemiddelde beoordeling van alle Botenverhuur in regio Haarlem is een 5.0 van het maximum van 5

  • 5 gebaseerd op 2 reviews

    Dynamique sloepverhuur: sloepen met buitenboordmotor voor kleine groepen. De sloepen zijn gekeurd en ruim genoeg voor vervoer van maximaal 12 personen. U hebt geen speciaal vaarbewijs nodig.

  • Welkom bij Sfeermakers op het water. Geniet van de unieke sfeer op onze partyschepen. Deze Haarlemse partyboot is een prachtig gerestaureerd 2 deks passagiersschip uit 1887.

  • Vanuit de Leidsevaart of het Spaarne verhuurt Bootverhuur Haarlem verschillende typen boten, hiermee kunt u uitstekend varen op de Mooie Nel of de Ringvaart en zeker de stad Haarlem, Heemstede of Spaarndam verkennen vanaf het water, vanuit een sloep is dit een geweldige ervaring.