Badkamer renovatie gevonden in Haarlem

Badkamer renovatie door erkende en betrouwbare Haarlemse bedrijven. Het is best wel een dingetje maar eenmaal klaar is de badkamer weer in topvorm en tegenwoordig zijn er zo veel mooie spullen voor de badkamer te vinden. Haarlem online vindt voor u de specialisten die dat voor u kunnen uitvoeren in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 4 bedrijven in de branche Badkamer renovatie beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Badkamer renovatie. De gemiddelde beoordeling van alle Badkamer renovatie in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    De specialist van Haarlem en omgeving sinds 1955 voor complete badkamers. Bij ons vindt u alles wat u wenst op sanitairgebied: Van badkamermeubelen, baden, whirlpools, douches, toiletten, wastafels, kranen, accesoires tot stoomcabines, sauna’s, radiatoren, verlichting en tegels.

  • Of het nu gaat over CV ketels van o.a. Badkamer renovatie, loodgieterswerk of dakbedekkingen. Al meer dan 80 jaar bestaat ons bedrijf en daar zijn wij erg trots op. In de loop der jaren is dit bedrijf uitgegroeid.

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    Loodgietersbedrijf Kroon en Zn. is een loodgieters- en dakdekkersbedrijf en specialist in het renoveren van Badkamers. Het familiebedrijf bestaat reeds sinds 1924.