Aannemers gevonden in Haarlem

4.6Voor verbouwen en andere werkzaamheden zijn in de regio Haarlem 12 bedrijven in de rubriek aannemers beschikbaar. De meeste van deze aannemers zijn aangesloten bij Bouwend Nederland of zijn op een andere wijze gecertificeerd.
Er zijn 28 reviews geschreven, verdeeld onder 12 bouwbedrijven in de rubriek aannemers. De gemiddelde beoordeling van alle aannemers in regio Haarlem is een 4.6 van het maximum van 5.0

Neem geheel vrijblijvend contact op met deze aannemers en vraag advies, een plan of een uitgebreide prijsopgave.

Alle deze Haarlemse aannemers hebben een goede staat van dienst en zijn veelal allround in hun diensten aanbod en reeds gerealiseerde werken. Bekijk de verschillende websites van deze aannemers en vraag vrijblijvende informatie of een uitgebreide prijsopgave op.

 • Veldwijk Aannemers is een aannemingsbedrijf in Burgelijke en Utiliteitsbouw in de regio Haarlem. Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit: onderhoudswerkzaamheden, verbouwingen, renovaties, uit- en opbouwen en verder alle voorkomende aannemingswerkzaamheden.

 • Damiatebouw is een jong bedrijf voor al uw bouw-, verbouw- of renovatieplannen.
  Behalve de daadwerkelijke realisatie, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het tot stand komen van uw plannen.

 • Wij zijn een jong startend allround metsel en aannemersbedrijf met als concept alleen vakbekwame z.z.p.ers (zelfstandigen zonder personeel) met ieder meer dan 25 jaar ervaring in de bouw.

 • 5 gebaseerd op 1 reviews

  Wij zijn specialist in het Begeleiden, Uitvoeren, Calculeren en Aanvragen voor renovatie, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. De expertise van ons team, het enthousiasme en de affiniteit met de bouw maakt BUCABOUW tot een organisatie die staat als een huis!

 • Bouwbedrijf Reijnders, al jaren uw allround aannemer van de regio. Bouwbedrijf Reijnders is werkzaam in de regio Haarlem en omstreken.

 • In 1984 is Bouwbedrijf Overdevest opgericht door C.J. Overdevest samen met zijn zoon Richard. De eerste jaren was het bedrijf gevestigd aan de Korte Zijlstraat in de binnenstad.

 • In Januari 2005 is Installatie & Onderhoudsbedrijf B.J.M. van der Putten opgericht door ingenieur B. van der Putten. Sindsdien zijn wij actief in de regio Haarlem en omstreken. Wij zijn een klein bedrijf dat zich richt op de particuliere markt, gespecialiseerd in verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

 • Aannemersbedrijf Beverbouw BV is een betrouwbare en creatieve bouwonderneming met het BouwGarant keurmerk waar u voor de meest uiteenlopende werkzaamheden terecht kunt.

 • 1 gebaseerd op 1 reviews

  RICHARD HOES TIMMERWERKEN is een jong en energiek bedrijf welke staat voor vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke benadering, en is gevestigd in Velserbroek, maar voornamelijk aan het werk in Haarlem.