Zeildoekshop - Online zeildoek per meter, en heel veel accessoires!

Zeildoekshop
Max Planckstraat 20
2041 CZ Zandvoort
023 - 5720168

Zeildoekwinkel – online zeildoek per meter kopen. Ook alle denkbare accessoires.

Wij leveren PVC doek voor verandazeilen, raamwanden of afscheidingswanden, of een beamer projectiescherm te maken, monofilm en x-ply om zelf uw windsurfzeil te repareren.
Het adres voor doe het zelf hobbyisten.
Op een standaard goede huishoudmachine met een leernaald kunt u al zelf uw, bootkap buitenkussens of carvanluifel maken, ook kunt u met saba pvc lijm zelf uw bisonyl doek in elkaar lijmen zonder naaimachine.

Ook handig zijn de schaduwdoeken en de Sail repair kit + speedy stitcher.  Of het klassieke katoendoek, in verschillende kleuren te verkrijgen. Eenvoudige en snel te bestellen op de webshop!

Tenax loxx doeksluitingen,  knop en parkers van Duitse topkwaliteit voor bootkappen en afdekzeilen.

Bisonyl PVC Doek is een geplastificeerd PVC zeildoek dat wordt gebruikt voor afdekzeilen voor o.a. boten, aanhangers, afscheidingswanden en tuin overkappingen. Het materiaal is goed te lijmen met Saba lijm, waardoor u geen naaimachine nodig heeft.

Sunbrella is een merknaam van Dickson constant zonwering. Het is een kwalitatief hoogwaardig zeer duurzaam bootdoek van polyacryl. Aan een zijde heeft het doek een polyurethaan coating en daardoor heeft het doek een waterkolom van 1000mm en is het waterdicht. Dit doek ademt en boot kan hierdoor uitdampen.

Komt u er zelf niet uit? Wij helpen u graag!

Kunt u sommige delen niet stikken omdat het toch te dik is voor uw machine, kom even naar de zeilmakerij in Zandvoort en wij stikken het even vast.

Direct naar:

Zeildoek
Bootkappen
PVC Zeil
Alle overige artikelen

 

bootzeil

bootzeil valk

Veranda Doek

 

 

 

 

 

4.5 Totaal (14 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro