Remus Zeilmakerij - Een flexibele zeilmaker voor een persoonlijke behandeling van uw wensen!

Remus Zeilmakerij
Max Planckstraat 20
2041 CZ Zandvoort
023 - 5720168

Zeilmakerij Remus is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in betaalbare, op maat gemaakte zeildoekproducten. Klantwensen en kwaliteit zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten. Voordat we aan het werk gaan wordt ieder project uitvoerig met de klant doorgesproken. Zodoende garanderen wij tevreden klanten. Door de combinatie van de zeilmakerij en de metaalwerkplaats, voor bijvoorbeeld Aluminium of RVS constructies, bieden wij full service ontwikkel- en reparatiediensten.

Wij hebben alles in huis voor een snelle en vakkundige jacht, catamaran, kite of windsurfzeil zeilreparatie. Natuurlijk kunnen wij ook uw bootdekzeil, sprayhood of bootkap snel repareren. Aangezien wij ook in het weekend zijn geopend kunt u altijd bij ons terecht voor een snelle of noodreparatie! Tevens hebben wij een naam opgebouwd in het vakkundig vervaardigen en repareren van trampolines voor grote en kleine catamarans en multihulls.

Wilt u zelf uw zeil, bootkap, huik, windscherm of bijvoorbeeld verandaraam in elkaar zetten? Wij geven u advies, helpen met ontwerpen en vervaardigen en bieden alle materialen (constructie, windscherm en zeildoeken) voor een redelijke prijs. Laat u niet afschrikken, met onze hulp en begeleiding is het makkelijker dan u denkt! Alle informatie over deze service vindt u in onze webwinkel, zeildoekshop.nl .

Of het nu gaat om nieuwe ontwikkeling, vervanging, reparatie, snelservice of eigenproductie, wij staan voor een persoonlijke behandeling van uw wensen!

Kom eens langs, bel 023 – 57 20 168 voor een vrijblijvende offerte.

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro