ShutterLux - Shutterlux combineert stijl en eenvoud!

ShutterLux
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem
023 - 526 52 00

Shutters van Shutterlux zijn de perfecte stijlvolle aanvulling op de inrichting van uw slaap-, bad- en woonkamer. Shutterlux is dé specialistische grootleverancier van shutters van wereldklasse, voor elk budget.

We hebben shutters in drie prijsklassen: Basic, Huiscollectie en Deluxe. Voor elke portemonnee en met doorlopende kortingen. De korte lijnen met onze leverancier bevorderen het beste resultaat.

Desgewenst meet Shutterlux uw shutter in en dragen we zorg voor montage.

Ons instapmodel-shutter is gemaakt van mdf met een kern van Canadees lindehout. Daarnaast hebben we shutters die volledig uit dit zogeheten basswood bestaan. Ook heeft Shutterlux aluminium shutters, shutters voor Velux-dakramen, shutters voor afwijkende raamvormen, shutters met verborgen scharnieren, en de shutters met platte lamellen die we vaak op Ibiza geleverd zien.

Shutters van Shutterlux zijn van Aziatische kwaliteit. De levertijd is iets langer, maar wij halen onze shutters graag uit het Verre Oosten. De shutter wordt daar al eeuwenlang toegepast. Elke shutter van Shutterlux gaat uit van de kenmerkende subtiele oosterse finesse. En geeft daarmee een heel ander beeld dan de merken die hun shutters in Oost-Europa laten fabriceren, waarbij steevast geldt: ‘korte levertijd = korte levensduur’.

Kom naar onze winkel en overtuig uzelf.

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro