Hometrend Woninginrichting - Tapijt en vloermode en Raamdecoratie

Hometrend Woninginrichting
Paul Krugerkade 12
2021 BN Haarlem
023 - 526 52 00

Al meer dan 20 jaar uw specialist in gordijnen zoals Rolgordijnen, Rolette Rolgordijnen,Plissé, Silhouette®, Shutters, Lamelgordijnen, Paneelgordijnen, Vouwgordijnen, Overgordijnen, Vitrage, Inbetween, Houten Jaloezieën, Dakraamproducten en verder de laatste trends op het gebied van raammode.

Hometrend heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van vloerbedekking in de ruimste zin van het woord,
Tapijt, Vinyl, Novilon, Marmoleum, Geweven vinyl, Pvc, Trapbekleding, Traplopers,Karpetten,Linoleum, Schoondrooglooptapijt en bijpassende ondervloeren.
Hometrend® is een onderdeel van De Huiscomponist®, De projectcomponist® en adviseert en levert al jaren aan zowel de particuliere- als de projectmarkt van de aankleding van elk interieur.

Onze visie is er op gericht dat u als klant of bedrijf daadwerkelijk beter uit bent.
Dat realiseren wij met de samenstelling van een uitgekiend BASIC assortiment, HUISCOLLECTIE© assortiment en het LUXE assortiment.
Hometrend onderscheidt zich in prijs omdat er voor elke portemonnee een oplossing is. Van het huismerk dat groot wordt ingekocht, tot aan de middenklasse en de bekende merken.

Onze showroom is recent geheel vernieuwd en alles op het gebied van woninginrichting is overzichtelijk te bewonderen. Parkeren is gratis voor de deur!

Gordijnen van de Huiscomponist

Gordijnen Huiscomponist Haarlem

Tapijt van Hometrend

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro