Vouwfietsen gevonden in Haarlem

Vouwfietsen nieuw en gebruikt in Haarlem van de echte specialisten. Haarlem Online vindt voor u vouwfietsen in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 3 bedrijven in de rubriek vouwfietsen beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de rubriek vouwfietsen. De gemiddelde beoordeling van alle fietsenzaken met vouwfietsen in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Jansen Cronje is al jaren een begrip in Haarlem. Naast alle reguliere fietsen zijn wij een echte Brompton (vouwfietsen) specialist. U bent van harte welkom bij ons in de Cronjestraat.

  • Dat is Bikeplanet. Het is ons motto. Het verwijst naar ons team, naar onze visie ook; en naar onze klanten. Op het moment namelijk dat fietsen net even meer betekent dan gemiddeld, komt Bikeplanet in beeld.

  • Steeds vaker zie je deze handige fietsen. Ideaal om mee naar je werk te gaan, je stopt de fiets gemakkelijk achterin de auto of neemt hem mee de trein in. Ook handig voor op de boot of in de caravan zodat je overal met de fiets naartoe kan rijden.