Verhuizers gevonden in Haarlem

Verhuizers in de regio Haarlem ook voor bedrijven en senioren, betrouwbaar en gecertificeerd. Haarlem online vindt voor u de beste verhuizers in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de rubriek verhuizers beschikbaar. Er zijn 5 reviews geschreven, verdeeld onder 3 bedrijven in de rubriek verhuizers. De gemiddelde beoordeling van alle verhuizers in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Ons verhuisbedrijf bestaat sinds 1903 wat voor u als client een zekerheid geeft dat uw spullen in goede en betrouwbare handen zijn. De regio waar wij voornamelijk in werken is Amsterdam, Hoofddorp en Haarlem en de rest van Nederland.

  • Baars Verhuis- & Opslag BV is een nationaal- en internationaal verhuisbedrijf dat sinds 1928 gevestigd is in Haarlem. Ons bedrijf telt 22 verhuizers die staan voor een kwalitatief goede uitvoering van al onze werkzaamheden.

  • Wij verzorgen uw volledige verhuizing, maar helpen u ook als u zelf verhuist
    met de verhuur van verhuisliften, dozen, karretjes en andere hulpmiddelen.
    Luykx heeft auto's met laadklep, luchtvering en verwarmde laadruimte.

  • De Kleine Verhuizer is in 1996 gestart als verhuisservice voor één of enkele meubelstukken. Het maakt ons niet uit hoeveel trappen het meubelstuk af moet, hoe zwaar het is of dat onze lift een uitkomst biedt. Wij zijn namelijk voldoende uitgerust en gespecialiseerd om uw meubelstuk veilig en snel te verhuizen.