Landgoed Waterland - Schitterende vergaderlocatie - 18e eeuws monumentaal landhuis

Landgoed Waterland
Rijksweg 116
1981 LD Velsen-Zuid
023 - 54 70 496

Algemeen

Landgoed Waterland heeft een schitterend 18e eeuws monumentaal landhuis temidden van 26 hectare natuurgebied in de randstad (Velsen-Zuid) nabij Haarlem en 15 minuten van Amsterdam/Schiphol met een eigen parkeerterrein tot 150 auto’s.
Wanneer u door de fraaie toegangspoort de lange oprijlaan volgt wordt u ontvangen door onze parkeerwacht. Na het parkeren wandelt u richting het monumentale landhuis welke als een geweldige verrassing verrijst.

Diverse mogelijkheden

Landgoed Waterland is niet alleen zeer geschikt voor feestelijke en ceremoniele gelegenheden met een exclusief karakter, maar ook voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, brainstormsessies, seminars, presentaties, overnachtingen en prive diners.

Voorstel op maat

Wanneer u nadere informatie wenst sturen wij graag ons magazine of nodigen wij u uit voor een rondleiding en een voorstel op maat.

Vergader en Zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijke bijeenkomst begint met een inspirerende en bereikbare locatie. Landgoed Waterland is gelegen op een groenrijk landgoed, omringt door een schitterend park met zijn waterpartijen en rododendrons. Een zeer opvallende locatie voor al uw zakelijke evenementen. Wij bieden de juiste faciliteiten, apparatuur en ondersteuning om van uw evenement een succes te maken!

Landgoed Waterland

0 Totaal (0 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro