Happy Home - Haarlem

Happy Home
Spaarneweg 61
2142 EP Cruquius
023 - 529 52 53

Happy Home heeft verschillende collecties tuinmeubelen, die qua stijl mooi bij elkaar aansluiten. Houten meubelen met karakter, met een vormgeving die varieert van strak en modern tot het romantische en landelijk sfeertje . De meubelen kunnen veelal direct meegenomen worden.

Daarnaast hebben wij natuurlijk onze mooie collectie meubels voor in huis. Die kunt u in onze woonwinkel bewonderen en via onze webshop die bevat een groot deel van onze collecties.

Online meubelen kopen: complete woonkamer, industriele meubelen, Chinese meubelen, Indiase meubelen, zitmeubelen, kasten en tafels veelal uit voorraad leverbaar en de zeer gunstige prijs-/kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat u lang plezier heeft van uw aankoop.

 

U vind bij ons ook de Happy at Home collecties maar ook andere complete woonkamers uit eigen import.

Wij kunnen ook maatwerk meubels leveren. Een aantal van onze leveranciers biedt de mogelijkheid om aan de hand van een tekening een meubel op maat te vervaardigen. Aarzel dus niet uw wensen aan ons kenbaar te maken!

Bij woonwinkel Happy Home heeft u keuze uit een ruime collectie Oosterse meubelen, vaak rechtstreeks geïmporteerd. De samenstelling van de collectie is iedere keer weer verrassend vanwege de mix van oud en nieuw. Zo hebben wij meubelen uit China, deels antiek en zonodig gerestaureerd met lokale houtsoorten.

 

Ga direct naar:

Chinese meubelen
Complete woonkamer
Dressoirs
TV LCD meubelen
Industriële meubels

Volg ons interieur-blog, altijd leuke nieuwtjes en woon ideeën..

 

5 Totaal (8 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro