Happy Home - Haarlem

Happy Home
Spaarneweg 61
2142 EP Cruquius
023 - 529 52 53

Happy Home heeft verschillende collecties tuinmeubelen, die qua stijl mooi bij elkaar aansluiten. Houten meubelen met karakter, met een vormgeving die varieert van strak en modern tot het romantische en landelijk sfeertje . De meubelen kunnen veelal direct meegenomen worden.

Iedere collectie van Happy Home bevat minimaal een dressoir, tv-dressoir, boekenkast, eet- en salontafel, allen in meerdere maten leverbaar. Vele complete woonkamerprogramma’s zoals bijvoorbeeld Deaumain, Takimo, Blanche, Bandon en Bovino zijn gemaakt van massief acacia hout en zijn mat afgelakt. Enkele voorbeelden van de kleuren zijn pampas grey, wheatered grey, carbon, wagon grey en white wash.

U vind bij ons ook de Happy at Home collecties maar ook andere complete woonkamers uit eigen import.

Om het grote aanbod aan eetkamertafels aan te kleden hebben wij een ruime keuze aan eetkamerstoelen. Voor deze eetkamerstoelen bieden wij een ruime keuze aan stoffen voor de bekleding en houtkleuren voor de poten zodat ze mooi aansluiten bij de rest van uw meubelen. Dit geld ook voor al onze andere zitmeubelen, door de ruime keuze mogelijkheden kunt u bij Happy Home uw zitmeubelen zelf samenstellen.

Wij kunnen ook maatwerk meubels leveren. Een aantal van onze leveranciers biedt de mogelijkheid om aan de hand van een tekening een meubel op maat te vervaardigen. Aarzel dus niet uw wensen aan ons kenbaar te maken!

Bij woonwinkel Happy Home heeft u keuze uit een ruime collectie Oosterste meubelen, vaak rechtstreeks geïmporteerd. De samenstelling van de collectie is iedere keer weer verrassend vanwege de mix van oud en nieuw. Zo hebben wij meubelen uit China, deels antiek en zonodig gerestaureerd met lokale houtsoorten.

Happy Home

Ga direct naar:

Chinese meubelen
Complete woonkamer
Eettafels
Dressoirs
TV LCD meubelen
Industriële meubels

Volg ons interieur-blog, altijd leuke nieuwtjes en woon ideeën..

5 Totaal (8 votes)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro