Tuinmeubelen gevonden in Haarlem

Tuinmeubelen in alle stijlen van modern tot elegante meubels voor de tuin. Haarlem online vindt voor u de bedrijven die tuinmeubelen verkopen in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 5 bedrijven in de rubriek tuinmeubelen beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 4 bedrijven in de branche tuinmeubelen. De gemiddelde beoordeling van alle tuinmeubelzaken in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle tuinmeubelen. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie.

  • De exclusieve modellen lounge- en dining- tuinmeubelen zijn exclusief bij de Beach7 dealers te verkrijgen. Enzler is premium Beach7 dealer. In onze showroom vind u een Beach7 "shop in shop" op meubelboulevard Cruquius.

  • Tuinmeubelen van Enzler huis en tuintrend behoren tot de mooiste van Nederland. Enzler is dealer van Hartman , Bellagio, Garden Impressions, Allure, Life, Smaragt, Teak en Garden, Kettler (Royal garden en MWH), Beach 7 en Club collection.

  • Wij denken met plezier mee over het inrichten van uw (2e) huis en proberen uw wensen te vervullen. Doordat wij zelf antiek importeren kunt u ons inschakelen voor specifieke meubel zoekopdrachten.