Het Oude Slot - Prachtige Trouwlocatie in Heemstede

Het Oude Slot
Ir. Lelylaan 6
2103 XP Heemstede
023 - 547 04 96

Algemeen

Via de vredesbrug maakt u uw entree richting een schitterend gerestaureerd monumentaal Nederhuys, de Duivenpoort en Theeschenkerij op een vier hectare groot landgoed met boomgaard, waterpartij, weilanden en fraai aangelegde tuinen.

Een stoere, landelijke en Bourgondische locatie.

Het Oude Slot is een landelijke en Bourgondische locatie, waar men zich waant in de tijd van ridders en jonkvrouwen. Het Oude Slot is gelegen nabij Haarlem en Amsterdam/Schiphol en bezit een eigen parkeerterrein met plaats voor 150 auto’s.

Diverse mogelijkheden geheel op maat en naar uw wens.

Het Oude Slot beschikt over verschillende zalen en vertrekken voor zowel vergaderingen vanaf tien personen tot productpresentaties, seminars, diners, recepties en bedrijfsfeesten. Er kunnen grote feesttenten op het terrein worden geplaatst.

Een onvergetelijke huwelijksdag.

Wij hebben geen standaard arrangementen als trouwlocatie, maar maken graag geheel vrijblijvend een op uw wensen afgestemd voorstel. Zo kunt u in de romantische omgeving van Het Oude Slot elkaar het jawoord geven in de trouwkapel, welke in de voormalige duivenpoort is gesitueerd. Graag overleggen wij met u hoe u uw dag wilt invullen.

Oude slot Heemstede

5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro