Tegels gevonden in Haarlem

Tegels in alle soorten en maten in de nieuwste trends. Haarlem online vindt voor u de de bedrijven die tegels leveren Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 4 bedrijven in de branche tapijt beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 3 bedrijven in de branche Tegels. De gemiddelde beoordeling van alle tegelzaken in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • KOL tegels is een Haarlems bedrijf met (inter)nationale allure, een familiebedrijf en al ruim 86 jaar een begrip in de regio. KOL tegels inspireert. Nu ook tegels van Piet Boon. Betonlook en houtlook tegels.

  • In elke prijsklasse hebben wij mooie tegelcombinaties voor u op een rij gezet.
    De toegevoegde waarde van ons assortiment en de daarbij behorende scherpe prijzen kunt u van ons als speciaalzaak verwachten.

  • De sanitairspecialist van Haarlem en omgeving sinds 1955. Bij ons vindt u alles wat u wenst op sanitairgebied: Van badkamermeubelen radiatoren, douches en een grote collectie tegels.

  • Bij Bouwcenter staan wij voor kwaliteit. Zo hebben wij een groot aanbod aan gerectificeerde tegels. Iedere stijl is te realiseren met tegels; Houtlook of hardsteenlook? Alles kan met tegels.