Tapijttegels gevonden in Haarlem

Tapijttegels voor thuis en op kantoor. Haarlem Online vindt voor u de de bedrijven die tapijttegels leveren in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 4 bedrijven in de rubriek tapijttegels beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 3 bedrijven in de branche Tapijttegels. De gemiddelde beoordeling van alle leveranciers in de regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Square Carpets, producent en leverancier van tapijttegels en projecttapijt. Al jarenlang actief in deze innovatieve en oplossingsgerichte markt. Deze producten met alle mogelijkheden en kleurstellingen bieden flexibele toepassingen voor een optimaal resultaat.

  • Vanuit de totaal vernieuwde showroom een zeer ruim assortiment projecttapijt, tapijttegels, pvc vloeren, schoonloopmatten, trapmatten alsmede vloerbedekking voor projecten.

  • Op zoek naar de juiste uitstraling voor uw vloer? Wij leveren en leggen alle soorten tapijttegels, en hebben voor elke ruimte een goede en sfeervolle oplossing.

  • KnappeTrap.nl is een website van D & M van der Kamp. U kunt bij ons terecht voor tapijttegels, maar ook voor tapijt door het hele huis, gordijnen, laminaat en woningdecoratie. Kom eens langs in Haarlem-Noord, of bel voor advies op maat, ook bij u thuis!