Tapijttegels gevonden in Haarlem

Tapijttegels voor thuis en op kantoor. Haarlem Online vindt voor u de de bedrijven die tapijttegels leveren in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 4 bedrijven in de rubriek tapijttegels beschikbaar. Er zijn 4 reviews geschreven, verdeeld onder 3 bedrijven in de branche Tapijttegels. De gemiddelde beoordeling van alle leveranciers in de regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Tapijttegels, producent en leverancier van tapijttegels en projecttapijt. Al jarenlang actief in deze innovatieve en oplossingsgerichte markt. Deze tapijttegels met alle mogelijkheden en kleurstellingen bieden flexibele toepassingen voor een optimaal resultaat.

  • Vanuit de totaal vernieuwde showroom een zeer ruim assortiment projecttapijt, tapijttegels, pvc vloeren, schoonloopmatten, trapmatten alsmede vloerbedekking voor projecten.

  • Op zoek naar de juiste uitstraling voor uw vloer? Wij leveren en leggen alle soorten tapijttegels, en hebben voor elke ruimte een goede en sfeervolle oplossing.

  • KnappeTrap.nl is een website van D & M van der Kamp. U kunt bij ons terecht voor tapijttegels, maar ook voor tapijt door het hele huis, gordijnen, laminaat en woningdecoratie. Kom eens langs in Haarlem-Noord, of bel voor advies op maat, ook bij u thuis!