Tapijt gevonden in Haarlem

Tapijt voor thuis en op kantoor. Mooie vloerbedekking is war en heeft een akoestische werking. Haarlem online vindt voor u de de bedrijven die tapijt leveren in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 8 bedrijven in de branche tapijt beschikbaar. Er zijn 6 reviews geschreven, verdeeld onder 5 bedrijven in de branche Tapijt. De gemiddelde beoordeling van alle Tapijtwinkels in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Op zoek naar de juiste uitstraling voor uw vloer? Wij leveren en leggen alle soorten tapijt en traplopers, Sisal, Tretford tapijt en natuur vloerbedekking als zeegras tapijt.

  • Woninginrichting in Haarlem heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van vloerbedekking en tapijt in de ruimste zin van het woord.

  • De Huiscomponist is een unieke winkel waar u alles op het gebied van woninginrichting kunt vinden. Zonwering, laminaat en houten vloeren en ook tapijt en gordijnen. Bekijk de website en laat u informeren.

  • Geen één interieur is compleet zonder de allesbepalende finishing touch, de aankleding van vloeren. tapijt in elke stijl of materiaal voor een sfeer bepalend voor het interieur.

  • Vanuit de totaal vernieuwde showroom een zeer ruim assortiment, tapijt, projecttapijt, tapijttegels, pvc vloeren, schoonloopmatten, trapmatten alsmede vloerbedekking voor projecten.

  • De lifestyle-interior collectie bestaat uit stijlvolle en sfeervolle gordijnstoffen,binnenzonwering en comfortabele vloeren van goede kwaliteit.

  • KnappeTrap.nl is een website van D & M van der Kamp. U kunt bij ons terecht voor trapstoffering, maar ook voor tapijt door het hele huis, gordijnen, laminaat en woningdecoratie. Kom eens langs in Haarlem-Noord, of bel voor advies op maat, ook bij u thuis!