Koppers Special Promotions b.v. - Spectaculaire Springkussens en Attracties!

Koppers Special Promotions b.v.
Nijverheidsweg 48
2031 CP Haarlem
023 - 532 20 15

Koppers Special Promotions is gespecialiseerd in het verhuren van leuke en spectaculaire attracties geschikt voor elk evenement. Ons assortiment is weer uitgebreid met een aantal nieuwe leuke attracties.

Wij ontwikkelen en verzorgen ook volledig op de wensen van de klant afgestemde promotionele attracties die op tal van evenementen kunnen worden ingezet. Deze combinatie van entertainment en promotie is een succesformule voor menig bedrijf.
Al onze attracties zien er altijd goed verzorgd uit en voldoen aan alle wettelijk gestelde veiligheidseisen. Onze medewerkers staan garant voor de veiligheid van de deelnemers en een professionele uitstraling.

Springkussens voor een onvergetelijke dag!

De springkussens zijn niet meer weg te denken bij een kindvriendlijk evenement of feestje. Ze hebben altijd een ontzettende aantrekkingskracht op kinderen.
Onze kussens zien er altijd goed verzorgd uit, zijn schoon en voldoen aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Wij verhuren alle soorten en maten springkussens met of zonder begeleider tegen de scherpste prijzen!  Bel ons als u vragen heeft.

 

Bel vrijblijvend 023 – 532 20 15 voor informatie.

4.5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro