Happy Home - Leuke en Spiegels op maat.

Happy Home
Spaarneweg 61
2142 EP Cruquius
023 - 529 52 53

In één keer een perfect ingerichte, complete woonkamer… Klinkt dat niet heerlijk? Uw gehele woonkamer smaakvol inrichten kan nogal een opgave zijn als u alle meubelen apart bij elkaar moet zoeken. Happy Home geeft u daarom de handvatten om met gemak uw complete woonkamer inrichting in één stijl samen te stellen.

Of u uw complete woonkamer nu landelijk of uw complete woonkamer industrieel wilt inrichten; u bent bij ons helemaal aan het juiste adres. Veel van onze meubelseries voor een complete woonkamer zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe woonkamer set kunt genieten.

Het assortiment meubels en het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn, verschilt per meubelset. In sommige meubel-series vindt u alle onderdelen voor een complete huiskamer, andere bestaan uit bijvoorbeeld een tv-meubel, dressoir en salontafel en spiegels.

Naast onze eigen import vindt u bij ons ook de Happy@Home meubelen. De collectie van Happy at Home bestaat uit tijdloze woonprogramma’s en zitmeubelen voor een zeer toegankelijke prijs. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren, maar ook met ons eigen merk.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van het complete interieur van uw woonkamer? Interieuradvies is een vak apart, en een vak dat Happy Home al sinds 1996 als geen ander verstaat. Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies

 

5 Totaal (1 vote)
Criteria 01
Wat wordt er over ons verteld. Laat een review achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een review achter

Word ook vindbaar

Word ook vindbaar

in de regio Haarlem vanaf 0 euro