Spiegels gevonden in Haarlem

Spiegels zowel modern, antiek of eigenwijs… Haarlem online vindt voor u de winkels die de grootste collectie spiegels hebben in Haarlem en omgeving. Ook maatwerk spiegels!

4.5In regio Haarlem zijn 3 bedrijven in de branche Spiegels beschikbaar. Er zijn 3 reviews geschreven, verdeeld onder 2 bedrijven in de rubriek spiegels. De gemiddelde beoordeling van alle spiegels winkels in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • 4 gebaseerd op 1 reviews

    Sinds 1974 gevestigd in het centrum van Haarlem, vlakbij de Nieuwe Raaks. U kunt bij ons terecht voor de gehele inrichting van uw huis of bedrijf, zowel modern als klassiek.

  • De Oprechte Veiling te Haarlem, voormalig Notarishuis, veilt al sinds 1914 inboedels en behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van Nederland. Op elke veiling wel unieke stukken antiek en spiegels.

  • 5 gebaseerd op 1 reviews

    Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende items zoals spiegels.

  • Spiegels zijn een handig hulpmiddel om je uiterlijk te controleren, maar een spiegel is veel meer dan alleen een handig hulpmiddel. Je kamer ziet er namelijk lichter en groter uit door middel van spiegels, zowel met meerdere kleine spiegels bij elkaar als met één hele grote wandspiegel.